Úpis dluhopisů byl ukončen.
Hledaný výraz musí mít více jak 2 znaky.
23. 11. 2023
S radostí oznamujeme plánované otevření nového stravovacího zařízení, které se uskuteční v lednu 2024. Tato nová jídelna se bude nacházet v budově č. 51 v areálu bývalého Svitu Zlín.
Už nyní můžete na našich webových stránkách získat představu o atmosféře a nabídce, kterou pro naše zákazníky připravujeme. Budem zde pro zákazníky od pondělí do pátku v čase od 9:00 do 14:00. Věříme, že naše služby potěší nové zákazníky a budeme se těšit návštěvu.
16. 11. 2023
Právě jsme obdrželi nový stroj pro výrobu různých druhů produktů pomocí extruze. Jsme hrdí na to, že jsme vyhráli soutěž na výrobu křupavek z BIO kaštanové mouky pro zákazníka ze Španělska. Tento stroj nám dále umožní vyrábět bezlepkové lahůdky, jako jsou snídaňové kuličky s různými příchutěmi.
14. 11. 2023
Právě jsme uvedli do provozu nové webové stránky pro společnost D-SNACK s.r.o., která se specializuje na pekárenskou výrobu, výrobu cukrovinek a lyofilizovaných produktů. Plánujeme postupně rozšířit naši nabídku o další zajímavé položky. Sledujte nás pro novinky a další skvělé produkty.
9. 11. 2023
Na celnici právě dorazila naše nová balící linka určená k preciznímu balení mrazem sušených produktů. Do konce příštího týdne se ji chystáme nainstalovat přímo do našich výrobních prostor.
3. 11. 2023
V nejbližší době očekáváme nové – vysokokapacitní – zařízení pro výrobu hospodských tyčinek.
13. 9. 2023
Pro naše zákazníky a odběratele jsme objednali inovativní linku určenou pro plnění tapiokových dezertů. Toto zařízení je plně automatické a vysoce kapacitní. Současně s přípravou této nové výrobní linky jsme pracovali na vytvoření zbrusu nového obalového materiálu a brandingového konceptu pro tyto lahodné dezerty.
Očekáváme, že produkty vyrobené na nové lince se dostanou na trh v listopadu 2023, a jsme nadšeni, že budeme moci našim zákazníkům představit nejen vylepšený produkt, ale také osvěžující a moderní vizuální identitu, která je bude oslovovat.
13. 9. 2023
Dokončili jsme chlazení u naší lyofilizační linky, která je v současné době kapacitně největší linkou na lyofilizaci v celém Česku.
Náš záměr spočívá v zpracování přibližně 45 tun ovoce, 25 tun masa a 30 tun dalších surovin.
Lyofilizace se používá k odstranění vody z materiálů, zejména z potravin, léčiv a biologických vzorků. Tento proces se nazývá také mrazní sušení a je běžně využíván v mnoha odvětvích, včetně farmaceutického průmyslu, potravinářství, výzkumu a zdravotnictví, a umožňuje dlouhodobé skladování a stabilizaci citlivých produktů..
Lyofilizace umožňuje zachování struktury a vlastností materiálu, zatímco se odstraňuje voda, což může být důležité pro uchování biologické aktivity nebo kvality produktu.